שאלה..................

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

29/09/2019 | 07:30 | מאת: דנה

שבוע הבא יש לי היסטרוופיה ניתוחית להוצאת שרירן מהרחם , בקיצור ביומים האחרונים החלו לי כאבי מותן צד שמאל ואני חוששת שזה דלכת בדרכי שתן ואני לא יכולה לעשות בדיקת שתן כי אני במחזור , והמחזור נגמר שבוע הבא בדיוק ביום שאני צריכה לעבור היסטרוקופיה ניתוחית ושאלתי היא מה עושים? מה להיכנס כך להיסטרוקופיה בלי לדעת אם יש דלקת או לא ? והאם זה מסוכן לעשות היסטרוקופיה ניתוחית והיה ויש דלקת בדרכי שתן

אם יש זיהום בדרכי שתן כדאי לטפל בו לפני ההיסטרוסקופיה. נכון שבעייתי לתת דגימת שתן בעת וסת אבל אפשר לשלוח בדיקת שתן לתרבית. אם יש סימפטומים ותהיה צמיחה של חיידק הרי שכדאי לטפל. נסי לקחת את הדגימה בדרך הסטרילית ביותר שתוכלי

מנהלי פורום נפרולוגיה