בדיקת שתן עזרה דחוףף

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

27/09/2019 | 01:00 | מאת: ליאור

שלום. רציתי לדעת. מה אומרת בדיקה LEUCOCYTES U STRIP בשתן עומד על 75. תרבית יצאה שלילית. סובלת מצריבות. רופא משפחה טוען שאין המצאות דלקת. אבל קראתי ורשום שהתוצאה כזו מעידה על דלקת. הא זה נכון?? מאוד מודאגת שלא מטופלת אשמח למענה בהקדם תודה

במצבי דלקת אנו מצפים לכמות רבה יותר של לויקוציטים בשתן. התוצאה אצלך לא משכנעת לכיוון דלקת בדרכי שתן, בעיקר לנוכח תרבית שלילית. ממליצה להבדק על ידי רופא נשים. לעיתים דלקת נרתיקית יכולה לתת תסמינים זהים וממצאים דומים בבדיקת השתו

מנהלי פורום נפרולוגיה