איסוף שתן חלבון גבוה בשתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

16/09/2019 | 12:59 | מאת: עמית

מושתל כליה עשיתי איסוף שתן ל 24 שעות והתוצאה היתה PROTEIN- URINE 24h 376.2 mg/24h האם זה מראה הדרדרות לכליה כל הפעמים שעשיתי בעבר היה בסביבות ה 200 הנפח של השתן היה 3.3 ליטר האם יש טיפול או משהו שניתן לעשות

לא נתת פרטים ולכן אוכל לענות רק בכלליות. כמובן שעליך להיוועץ בנפרולוג המטפל שיוכל לענות באופן ספציפי. בהנחה שהפרוטאינוריה קצת עלתה התיפקוד הכלייתי עוד תקין הרי שיתכן ששינוי באורחות החיים וטיפול בגורמים שאנו יודעים שמאיצים את התקדמות מחלת הכליה תאט או תעצור את התקדמות המחלה. יש לשלול שאין הישנות של המחלה המקורית או מחלה חריפה חדשה. אין תחליף לשיחה עם נפרולוג מטפל.

16/09/2019 | 20:30 | מאת: עמית

היית מאמינה לי אם אני יגיד לך שלא הבנתי כלום מהתשובה שלך

כוונתי הייתה שבלי עוד מידע עליך אי אפשר לענות לשאלה ברצינות. מציעה לך לקבוע פגישה עם נפרולוג מטפל.

מנהלי פורום נפרולוגיה