אקספורג 5/8 והשפעתו על קראטנין

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

12/09/2019 | 07:21 | מאת: יפית

תודה רבה דר על תשובותיך בבקשה אם תוכלי לומר לי מאחר ואני חרדה מעלית הקראטנין האם החלפת תרופה ללחץ דם תחזיר לי את הערכים התקינים שהיו לי לפני שנה בעבר לקחתי קרדיולוג ונוברסק מה עדיף מבחינתך מאחר ואני בחרדה מעלית הקראטנין תודה רבה על תשובתך

לא מכירה את המעבדה שלך אבל לא בטוחה שדווקא האקספורג הוא שהעלה את הקראטינין. כאמור יש לתרופה יתרונות בשמירה על התפקוד הכלייתי לאורך זמן ולכן לא בטוחה שכדאי לפסול את התרופה

מנהלי פורום נפרולוגיה