כדור ברקסין לדלקת בברך עם כדור לחץ דם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

20/08/2019 | 08:14 | מאת: כדור ברקסין לדלקת בברך עם כדור לחץ דם

שלום רב ברצוני להתיעץ קיבלתי מאורטופד כדור ברקסין לדלקת בברך האם עדיף כדור אנלדקס שאני לוקחת באופן קבוע או להחליף לבינתיים לכדור אמלו עד גמר הטיפול מה עושה יותר נזק עם הכדור? מפחדת שיהיה לי איזה נזק איזה כדור עדיף לדעתכם

שילוב של אנלדקס וברקסין אינו מומלץ. שתי התרופות יכולות להשפיע על זרימת הדם לכליות וכך לגרום לאי ספיקת כליות חדה.. הברקסין שייך לתרופות ממשפחת נוגדות דלקת שאינן סטרואידליות ועלול לגרום לעליית לחץ דם. אם טיפול באכמול או אופטלגין לא עוזר או לא מומלץ על ידי רופא מטפל , ואם אין אפשרות להזריק למפרק הכאוב נוגד דלקת מקומי הייתי ממליצה ליטול אמלודיפין במהלך תקופת הטיפול.

מנהלי פורום נפרולוגיה