כימיה בדם. כימיה בשתן ולחץ דם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

07/05/2019 | 03:05 | מאת: יונה חיים

creatinie.(B) 1.38 protein/creatinie.(U)5774.27. מה זה אומר ההם עלי לבטל את החופשה שלי בתאילנד. וההם זה מסוכן. ברקע סכרת 2. לחץ דם. 160/95. לאחר טיפול אקספורג 10/160. וקרדיולוג 2.5 בוקר וערב.רציתי המלצה לגבי כדור נוסף שיעזור לי ללחץ הדם. תודה מראש אני מיואש לגמרי.

לא להתייאש. הערכים לא תקינים אך לא ברור האם מדובר בממצאים חדשים או שהם כבר ידועים. לא בכל מקרה של סכרת אנו מייחסים את הפרשת החלבון בשתן לסכרת בלבד ולכן חשוב להעריך האם יש סיבות נוספות להפרשת החלבון הזו (יתכן שההערכה כבר בוצעה). יש עוד תרופות שניתן לתת שיוכלו לעזור גם לאיזון לחץ הדם, גם לאיזון הסכרת ואולי גם יעזרו למחלת הכליות. פנה לנפרולוג - המעקב הנפרולוגי חשוב ביותר.

מנהלי פורום נפרולוגיה