בהמשך לפוסט מטה מדובר בבדיקה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

29/04/2019 | 22:40 | מאת: אילן

קיבלתי לעשות בדיקת שתן במשך 3 ימים שתן לפתולגיה ובכוסות שאני ממלא יש מיים כאלה שקראתי אתנול עד כמה שידוע לי החומר מסוכן האם ברפואה זה גם מסוכן?יש לי פחד נוראי למלות תכוסות הבדיקה נקראת URINE-CYT DAY 1

29/04/2019 | 23:12 | מאת: בנוסף

חוץ חלילה ממה שבודקים שאינטרנט ונראה מפחיד מה עוד בודקים בבדיקה זאת?יש קשר ל cmv? תודה

ציטולוגיה של השתן היא בדיקה שמטרתה לבודד תאים של מערכת השתן ולבחון אותם תחת מיקרוסקופ במטרה לאבחן גידולים בדרכי השתן . במושתלי כליה שחוווים זיהומים מסוימים ניתן לעיתים למצוא גם ממצאים. הבדיקה היא מאד לא רגישה ויש אמצעים אחרים טובים יותר לאבחנה . נא לברר מול הרופא שהפנה אותך ומכיר אותך מדוע הופנת לבצעה.

מנהלי פורום נפרולוגיה