השתלת שיער בתורכיה למושתל כליה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

05/03/2019 | 09:40 | מאת: רונן

שלום דר אני מושתל כליה כשנה וחצי מצב מצוין תודה לאל אני רוצה לבצע השתלת שיער בתורכיה האם יש בעיה עם זה בדקתי את הענייו הם גם נותנים פרדניזון לאחר הפעולה וחוץ מזה משחות חיצוניות בלבד לכמה ימים

לא מכירה את התחום במידה מספקת. סביר להניח שזה בסדר אבל נקודות שצריך לקחת בחשבון זה נושא של זיהומים מזקיקי השיער המושתלים (ואתה כמושתל נמצא בסיכון מוגבר לזיהומים) ונושא של ריפוי פצע אשר חלק מהתרופות נוגדות דחיה עלולות לפגוע בו. תוועץ עם רופא ההשתלות שלך. בהצלחה.

08/03/2019 | 22:50 | מאת: המשך שאלה לגבי השתלת שיער למושתל

מה לגבי שיטת PRP מבוצעת בארץ האם ניתן ?

מנהלי פורום נפרולוגיה