סונאר בטן עליונה שנה אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

04/03/2019 | 00:11 | מאת: אשר

לפני שנה עברתי ניתוח כריתה חלקית של כליה שמאל בעקבות חשד לגידול ממאיר . לפני שבוע נשלחתי לסונאר בטן עליונה . הכול נראה תקין בפענוח חוץ מכליה שמאל ציר אורך 10.5 ס"מ(כליה ימין 10.2) ,מצב לאחר כריתה חלקית . נצפתה מעט רקמה חלקתית (??כך בדיוק היה רשום) . האם התכוונו לרקמה צלקתית ? האם יש קשר לסיכות קבועות שנשארות באזור הניתוח? מה דעתך? האם יש מקום לדאגה? האם מומלץ MRI? ד.א אני בן 61 עם תפקודי כליה גבוליים מאז הניתוח .

נראה באמת כי הייתה טעות דפוס אך לא יכולה להיות בטוחה למה התכוון המשורר. ניתן לפנות למכון המפענח שיבדקו את התשובה . ממליצה לך להתיעץ באורולוג המטפל/המנתח.

מנהלי פורום נפרולוגיה