קריאטנין גבוה ודיאליזה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

03/03/2019 | 19:59 | מאת: זליק

אחרי תקופה של יציבות בערכי הקריאטנין. סובל מאי ספיקת כליות כרונית-סופנית קבלתי היום תוצאות של קיראטנין 10. ב- 3 חודשים הקרובים אעבור השתלה מן החי. האם יכניסו אותי לדיאליזה בקרוב? עד ההשתלה? או שאפשר לסחוב עוד קצת. האוריאה גם גבוה אך שאר הבדיקות תקינות.

ה egfr שלך הוא כנראה מאד נמוך וכך עולה הסיכון לסיבוכים מסכני חיים הנובעים מאי ספיקת כליות סופנית לא מטופלת. להערכתי לא נכון להמתין לסיבוכים. עדיף להתחיל דיאליזה וכך שתגיע להשתלה במצב טוב.

מנהלי פורום נפרולוגיה