בירור בן 24 ללא מחלות רקע.

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

02/03/2019 | 22:19 | מאת: צעיר

שלום לפני כארבעה חודשים התחילו לי להופיע בשתן שכבה של קצף מעורבת עם בועות והשתנה מעת לעת פנית לאורולוג שאמר שכול עוד זה נמצא באסלה ואני לא מרגיש בועות שהשתן יוצא אז זה תקין נתן לי בדיקה שתן כללית שלא נמצאו שום דבר לאחרונה בחודשים וחצי האחרונים יש לי (עצירות אי נוחות בבטן , שילשול דמי אני חושש שזה בגלל תולעים/פרזיט) רציתי לשאול עם יש ממה לחשוש ? לפנות אולי לעוד חוות דעת תודה מראש.

אם בדיקת שתן לכללית תקינה, בדיקת שתן ליחס חלבון/קראטינין תקינה ולהערכת האורולוג אין בעיה, איני ממליצה בשלב זה על המשך בירור. עצירות ושלשול דמי כן דורשים בירור של רופא גסטרו.

מנהלי פורום נפרולוגיה