תוצאות בדיקת שתן של אשה בת 80

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

20/02/2019 | 19:29 | מאת: לי

RBC CALC U STRIP ...... 30 האם הכוונה לאירוטריצים ( דם בשתן ) ? PROTEIN U STRIP ........10

לפי סטיק שתן יש המטוריה - נוכחות דם בשתן. יש לחזור על הבדיקה כולל גם בדיקת שתן למיקרוסקופ , תרבית שתן . לפי תשובות, מצבה של אימך ותלונותיה יחליט הרופא המטפל על המשך ברור

22/02/2019 | 16:30 | מאת: לי

מה זה בדיקת שתן למיקרוסקופ?

כשמה כן היא. דגימת שתן שנבדקת תחת למיקרוסקופ להוכיח כי מה שאבחן הסטיק (STRIP) ככדוריות אדומות הן אכן כדוריות דם אדומות. הסטיק הוא מאד רגיש ומכאן הצורך בכך.

מנהלי פורום נפרולוגיה