שלום וברכה!!אלבומין בשתן.

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

06/12/2018 | 17:40 | מאת: לביאה שטיין

שלום ד"ר! אשמח לייעוץ ראשוני לפני שרואה רופא משפחה.. נשלחתי לבדיקת איסוף שתן לשלילת מיאלומה. זו התשובה. למיטב הבנתי הבדיקה תקינה, אבל יש הערה.. קצת לחוצה..אשמח לדעתך. תודה!

איני רואה את התשובה.

06/12/2018 | 20:59 | מאת: לביאה שטיין

צרפתי קובץ... אעתיק לפה: פירוט תוצאות הבדיקה ששמה שם הבדיקהBENCE-JONES PROTEINS תוצאהNot Detected הערות לבדיקות BENCE-JONES PROTEINS נמצאו עקבות אלבומין 0.05 g/l מגלה חלבון מעל

ממליצה לכמת (מלשון כמות) את הפרשת האלבומין בשתן באופן ישיר. הכי זמין ונוח הוא יחס אלבומין לקראטינין בדגימת שתן.

מנהלי פורום נפרולוגיה