תרבית שתן -URINE CULTURE

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

03/12/2018 | 13:26 | מאת: גילה

עשיתי URINE CULTURE -ותרבית שתן והתוצאה היתה KLEB/PNEUMONIA כתוב טיפול אנטיביוטי AMPICILLIN- עמיד קראתי שאלו שחולים במחלה הזו יש להם סיכוי גדול למות - זה באמת ככה? אני מאד מודאגת

03/12/2018 | 13:31 | מאת: גילה

עשיתי תרבית שתן והתוצאה : בתרבית צמחו מעל ל 100,000 KLEB. PNEUMONIA כתוב הטיפול באנטיביוטיקה AMPICILIN -עמיד קראתי שמישחולה במחלה הזאת סופו למות ממנה האם זה נכון!

אין סיבה למות מדלקת פשוטה בדרכי השתן, בטח באנשים בריאים ברקע. תגשי לרופא המשפחה על מנת לקבל טיפול אנטיביוטי מתאים. דרך אגב, לא בכל מצב של צמיחת חיידק בדרכי השתן מטפלים, אלא רק אם יש תסמינים או במצבים נוספים.

מנהלי פורום נפרולוגיה