שאלה נוספת לדר אורית קלוק

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

01/12/2018 | 17:51 | מאת: ליאת

מה שלא הבהרתי שכאשר הגעתי למיון שעדין לא ידעתי שיש אבן חוסמת ערכי קראטנין היו כמעט 4 וכנראה לפחות הסתובבתי ככה כמה שבועות האם יש לזה השפעה ? שאלה שנייה האם החוסר ריכוז יכול לנבוע מההרדמה בגיל 51 ?

ככל שמשך הפגיעה בכליות מתארך, הנזק השאריתי גדול יותר. ולכן סביר להניח שהתקופה בה היית עם חסימה השאירה את חותמה ומכאן העליה בקראטינין. אבל - עליה בקראטינין מ- 2 ל- 2.29 לא מסבירה את התלונות שלך! ולכן צריך לבדוק גורמים אחרים. הרדמה יכולה לגרום לשינויים נוירולוגים אבל לא הייתי מצפה לכך באישה בת 51 אלא בקשישים יותר.

מנהלי פורום נפרולוגיה