ניתוח אורטרוסקופיה להותאת אבן מהשופכן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

02/10/2018 | 11:19 | מאת: דינה

פונה אליכן שוב מאחר ואני מודאגת.אני כבר שבוע לאחר הניתוח שבו שמו שי סטנט fr 26.7 סמ.אני מרגישה כאבים למטה בשפכה והשתן יוצא לאט ומעט מלווה בכאב.פשוט מרגישה את המקום וחוסר נוחות נוראית עם כל לחץ שאני מפעילה על האיזור.האם זוהי תופעה רגילה או שיש צורך לפנות לרופא?היום היה לי כתם דם קטן משהו חד פעמי.אין לי חם הגבוה ביותר היה 7.5 אודה לכן לתשובה מאד מעריכה את ההתיחסות שלכן

ממליצה לפנות לאורלוג שביצע את הפרוצדורה לאור ריבוי התסמינים.

מנהלי פורום נפרולוגיה