תחושות מוזרות....................

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

24/05/2018 | 22:42 | מאת: מ

שלום רב אני בן 57 לאחרונה יש לי תחושות מוזרות כמו תחושת קסדה בקרקפת (עברתי mri תקין)ועוויתות בגוף (תזוזות שרירים ,עברתי בירור אצל נוירולוג -תקין) האם לסימפטומים אלה יכולה להיות סיבה כילייתית /מינרלים וכוי (אציין שכל בדיקות הדם תקינות כולל שתן ו-egfr) תודה רבה

הפרעות במלחים יכולות לגרום לתחושות כגון עוויתות שרירים, אולם במידה וכל בדיקות הדם תקינות (כולל נתרן, סידן, מגנזיום, אשלגן), לא נראה שזו הסיבה ויש לחפש גורם אחר. בהצלחה.

מנהלי פורום נפרולוגיה