רמת חלבון בשתן גבוה מהנורמ

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

21/05/2018 | 12:28 | מאת: יוסי ח.

בבדיקה שעשיתי היום דם ואיסוף שתן 24 שעות נמצא כי רמת הפוטאין בשתן ( protein urine 24 h ) הינה 2016 . כשהנורמה היא 0-150. אציין העובדה כי תרמתי כלייה לאחי לפני כ 30 שנה וסובל מלחץ דם גבוה ונוטל תרופות על בסיס יומיומי. מה עליי לעשות.? האם זה מעיד על תפקוד לקוי של כלייה שנותרה לי? אשמח לתשובה בהקדם למייל. תודה רבה

יש לך פרוטאינוריה משמעותית. הדבר מחייב ברור שיתכן ויכלול גם ביופסיית כליה. אנא פנה לנפרולוג לבדיקה והמשך ברור .

מנהלי פורום נפרולוגיה