כאבי בזמן וגבבב תחתוןן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

21/05/2018 | 00:33 | מאת: עידן

שלום עם בדיקות הדם של הכליות טובות ואני חש בזזמו אחרון כאבי בטן עם כאבים בגב התחתון ובדיקות של הבטן תקינות ונהיה לי בעיות עם השתן גם כדאי לעשות אוטלראסונד של הכליות עם עשיתי אוטרלנד בטן כללי ויצא טוב יש יתרון לעשות אולרטינד רק של הכליות סובל מכאבי בטן בחודשים אחרונים ...אני בן 27 תודה

US בטן כולל גם את הכליות ולכן אין טעם לדעתי לחזור על אותו אמצעי הדמיה אבחנתי. סי טי (פרוטוקול אבנים) הוא אמצעי רגיש יותר לאבחון של אבנים קטנות שהן יכולות להיות סיבה לכאב ממקור כלייתי ושלעתים מפוספס באולטרסאונד.

28/05/2018 | 14:09 | מאת: עידן

ועם עשיתי סיטי עם חומר ניגוד גם רואים עם יש אבנים ??סיטי בטן ואגן

מנהלי פורום נפרולוגיה