התייעצות דחוף בבקשה מהר

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

17/05/2018 | 11:52 | מאת: לי

בת 41 חצי שנה לאחר ניתוח להוצאת אבן בכליה ימין.דרך השלפוחית.נשלחתי כחלק ממעקב לא.ס כליות שתן מלא שהראה הרחבה קלה בכליה שמאל נאמר לי שזה כנראה לחץ מהשתיה ולחזור על א.ס עוד חודש עם שתן ריק.עשיתי היום ורשום שהכל תקין בשתי הכליות גודל תקין.פרנכימה שמורה.לא הודגמה הרחבה של מערכת מאספת לא הודגמו תהליכים לא הודגמו טבנים. ובהערות רשום הפרעות עד כמה שניתן לדון..אני בלחץ מה זה אומר??

17/05/2018 | 11:56 | מאת: לי

לציין שא י נוטלת אניביוטיקה להליקובקטור 2 אנטיביויטקות .מוקסיויט קלהריהרמיסיןואומפרדקס

לא רלוונטי

לפי התשובה הכל טוב. נראה שבהערה נשמט "ללא". לצורך ביטחון מלא אנא פני לרופא המפענח.

17/05/2018 | 23:55 | מאת: לי

הוא אמר שהכוונה לצואה ונוזלים..הגיוני?

כאמור תשובת האולטרסאונד נראית תקינה כפי שציינה ד"ר סוטנדורף. לא ברור לי המשפט - הכוונה לצואה ונוזלים? באיזה הקשר?

מנהלי פורום נפרולוגיה