מחלת כליות על רקע גנטי

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

04/05/2018 | 23:29 | מאת: דבורה

שלום רב בעלי, בן 74, מוגדר כמועמד להשתלת כיליה. מחלת הכליות ממנה הוא סובל היא על רקע גנטי. היכן ניתן למצא חומר ,אם אפשר בעברית, אודות הקשר בין מחלת הכליות והגנטיקה.

המקור למידע תלוי במחלה הגנטית. כעקרון יש את פורום "כמוני" למחלות כליה ויש פורומים נוספים בהתאם למחלת הכליות. לא בטוחה שתמצאי שם מידע מספיק על הקשר בין מחלת הכליות לגנטיקה, שכן זה לרוב מופיע יותר בספרות המקצועית, אך תוכלי להפנות שאלות ספציפיות לנפרולוג המטפל.

מנהלי פורום נפרולוגיה