תפקודי כליות בדם -קארטינין וחומצת שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

21/03/2018 | 12:25 | מאת: dani

שלום אני בן 33 האם יש בעיה עם תפקודי הכליות שלי לפי בדיקה המצורפת? האם הבדיקה לא תקינה ?

אין באפשרותנו לראות קבצים מצורפים

24/03/2018 | 21:17 | מאת: dani

שלום. אלה הם התוצאות : הקרטינין בדם -1.12 חומצה אורית -7.1 שתנן-32 נתרן-144.2 אשלגן-38

כעקרון יש להתייחס לערכי הנורמה שכן לכל מעבדה ערכי נורמה אחרים הנובעים משיטת הבדיקה. חשוב גם לראות מה היו הערכים בעבר. קראטינין 1.12 יכול להיות תקין באדם אחד ולא תקין באחר - כתלות במסת השריר, גיל וכו'. לדוגמא, אם בעבר היה קראטינין 0.7 וכעת 1.12, הרי שמדובר בבדיקה לא תקינה.

מנהלי פורום נפרולוגיה