אי ספיגה דרגה. 1?הארו את עייני

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

23/02/2018 | 17:01 | מאת: ליאור

ברור לי שצריך להציג נתונים וברור לי שהאינטרנט לא מספיק על מנת לקבל תשובה ...אבל בכול זאת ממש אודה לך אם תוכל להאיר את עייני. במידה וחש למטופל בגיל 25 ללא מחלות רקע תוצאות דם תקינות..שתן תקין. איסוף שתן תקין ואולטרסאונד כליות תקין ....והדבר היחידי שגבוה כבר מספר שנים ונע סביב 1.2 קריאטנין בדם...זוהי הגדרה לאי ספיגה כרונית דרגה 1 ...או שזה משהו אחר ואפשר להיות רגוע?במידה וכן מה ההסתברות שזה מחמיר?

מישהו קבע את הגבול שבו בדיקת קראטינין מערך תקין הופך ללא תקין. תמיד בקצה העליון של הנורמה יהיו מטופלים עם תפקוד כלייתי תקין שהקראטינין שלהם בהינתן שפינוי הקראטינין תקין באיסוף שתן, שאין לך חלבון בשתן, שמשקע שתן תקין ושאולטרסאונד כליות כליות לא מדגים אנומליה מבנית הרי שאין לך אי ספיקת כליות מאף דרגה.

מנהלי פורום נפרולוגיה