הרחבה בכליה אחת מלידה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

16/01/2018 | 19:46 | מאת: אלה29

שלום נולדתי עם כליה אחת תקינה ומתפקדת מצויין לאחרונה הלכתי לעשות בדיקות כי אני מתחילה טיפולי פוריות עשיתי אולטרסרונד ומיפוי הכל יצא תקין רק נמצאה לי הרחבה בינונית האם אני יכולה להיכנס להריון עם כליה אחת והרחבה בינונית? עד כמה זה מפריע לכניסה להריון?

ממליצה על הערכת אורולוג לפני כניסה להיריון להערכת מרכיב חסימתי הגורם להרחבה ושקילת צורך בטיפול בו.

23/01/2018 | 05:59 | מאת: אלה29

הייתי אצל פרפ' לבנה אורולוג מצויין בכל התהליך הוא שלח אותי לכל הבדיקות ונתן לי אישור להתחיל טיפולי פוריות כי מבחינתו ההרחבה היא לא כזאת נוראית ואין שום חסימה .

מנהלי פורום נפרולוגיה