בגידה ובדיקת אבהות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

29/03/2013 | 14:06 | מאת: רון

לאחרונה גיליתי שאשתי בוגדת בי כבר למעלה משנה. יש לנו2 2 ילדות בגיל 7 ומעלה, ותינוק קטן שיש סיכוי סביר ומעלה שהוא לא שלי (אשתי אומרת שסיכוי קטן אבל אני לא מאמין). כל עולמי חרב ברגע אחד. פניתי לבדיקת DNA ואני מפחד לקבל את התשובה. לא יודע כיצד להתמודד, אני מתפרק ולא מסוגל לתפקד.

14/04/2013 | 10:02 | מאת: יעל וינבך

שלום רון, מה שלומך? פנית לפני שבועיים, אני מניחה שהיו התפתחויות מאז. האם הדברים התבהרו? אני מבינה את הסבל שלך. אתה מתמודד עם מציאות מורכבת ובלתי צפויה. חשוב שתיעזר ביעוץ מקצועי. את היכול ליצור עמי קשר במייל על מנת שאפנה אותך לייעוץ מתאים. יעל

מנהל פורום התמודדות עם משבר