חרם

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

21/02/2013 | 16:41 | מאת: יעל

ב"ה שלום יעל אני צריכה את עזרתך אבא שלי בקש מאחי שיהיה אחראי על הכספים שלו וכל בני המשפחה לא מסכימים לכך כולל אמא שלי וכולם התאגדו למריבה כוללנית אני לא ראיתי לנכון לריב בגלל זה אני נחשבת כמשתפית ומסומנת האחים שלי כועסים עלי וקוראים גנבה ועו.. אחותי ואני לפני הספור עם האח ואבא רבה איתי ומשכה גם את אמא שלי אחריה אני מרגישה שנאת חינם כל הזמן פוגעים בי ואני שותקת אני לא יכולה יותר כל המצב הזה ממש גורם לי כאב קשה ההורים שלי אף פעם לא הסתדרו בינהם ולכן נוצר ריב על ריב אודה לך אם תוכלי להדריך אותי כי אני מאוד עצובה תודה מראש

24/02/2013 | 00:56 | מאת: בובי

היי יעל. נראה לי שהפורום לא פעיל כבר די הרבה זמן! אולי כדאי שתפני את שאלתך לאחד הפורומים השכנים- פסיכותרפיה או פסיכולוגיה קלינית. אני לא אשת מקצוע, אבל ניסית לדבר עם המשפחה שלך על זה שזה ממש מפריע לך ההתנהגות הזו מצידם...? אני יודעת על עצמי שלפעמים אני חושבת "הם לא יקשיבו..." וכשאני כן מנסה לפתוח זה עוזר (אפילו אם קצת בכ"ז...) שיהיה בהצלחה וממליצה בחום על הפורומים השכנים :) חג שמח!בובי

04/03/2013 | 11:26 | מאת: יעל וינבך

שלום יעל, אף פעם לא פשוט להיות בעיצומו של קונפליקט, ולזכות לכל כך הרבה ביקורת. ודאי לא מהאנשים הקרובים לנו ביותר. אני מבינה איך נוצר כאבך... מדברייך אני שומעת שזהו לא מצב חדש עבורך. את רגילה להתמודד עם קונפליקטים במשפחה. הפעם, מדובר בהחרפה... מה את עושה בדרך כלל במצבים כאלה? עצתה של בובי נשמעת כמו עצה טובה, האם ניסית אותה? בת כמה את יעל? את מתגוררת בבית או מחוץ לו? בכל מקרה אני סבורה, שעם עוצמת העצב והכאב שאת מתארת כדאי מאוד שתפני גם לעזרה מקצועית. כדאי וחשוב, שמשהו יהיה איתך בכאב הזה, ויעזור לך לגייס כוחות להתמודד גם בעתיד. יעל

מנהל פורום התמודדות עם משבר