התמודדות עם בדידות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

04/02/2013 | 13:38 | מאת: מבולבלת

שלום יעל אני בחורה בת 25 וחיה עם זוגי כבר שנתיים. עד לפני 4 חודשים הוא עבד במקום עבודה שבו בסוף יום הגיע הביתה. כיום הוא התגייס לשירות בתי הסוהר ואופי העבודה שלו היא במשמרות. כך שיוצא מצב שהוא נמצא 10 ימים לאורך החודש במשמרת של 24 שעות ונמצא שם כל שבת שלישית. אני עודדתי אותו לעבור למקום העבודה הזה אבל היום אני מוצאת את עצמי חשה בדידות רבה, בוכה בתדירות גבוהה ומרגישה לבד. איך ניתן למזער את התחושה הזו כי היא מעיקה עליי ואני יודעת שהמצב הזה הוא לא זמני?

04/03/2013 | 11:49 | מאת: יעל וינבך

שלום למבולבלת, עבר זמן מאז פנייתך, מה שלומך? אני שומעת את כאב תחושת הלבדיות שלך. אך גם שומעת שיש לך בן זוג שבהימצאו את מרגישה ביחד. זו תחושה יקרה מפז. ספרי לי קצת מה את עושה בחייך? מה ממלא את זמנך? אילו אינטראקציות חברתיות, משפחתיות או מקצועיות יש לך? מה הן מטרותייך לטווח הקרוב? לשנים הקרובות? מה מעניק לך משמעות, מעבר לקשר הזוגי? כל אלו הם נושאים לעבודה בטיפול. כדאי לשקול טיפול פסיכולוגי, או השתתפות בקבוצה טיפולית. יעל

מנהל פורום התמודדות עם משבר