שלום שוב

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

13/12/2012 | 16:26 | מאת: ארי

שלום יעל אני כתבתי לך לפני כמעט חודש משו וענית לי..אני עדיין מרגיש אותו דבר עם הבעיה החברתית שאני מרגיש לא מספיק מקובל..שכחתי להזכיר שאני בן 19 ואני משרת בנחל..כולם בחברים אומרים לי שאני כל הזמן חושב יותר מדי..וכשאני מנס להסתכל על עצמי מהצד אני באמת לא מוצא בי משו מעניין ואין לי צבע משלי ואני בעצמי יודע שהיכולת שפיטה שלי היא לא טובה..קראתי באיזה מקום על מחלה שקוראים לה סכיזופרניה..אני מאוד מקווה שזה לא זה ורק בגלל העבר שלי בבצפר שהייתי תמיד הולך אחרי לבר שלי ולא יוצר קשרים אני מקווה שרק בגלל זה המצב שלי ככה ולא משו רציני אחר..ואני מאוד רוצה שתעסקי לי דרך פה כי אני לא רוצה לדבר על זה עם המשפחה או עוד אנשים..תודה.

28/01/2013 | 09:51 | מאת: בובי

עבר יותר מחודש מאז כתבת את ההודעה, אבל בכ"ז... אני לא אשת מקצוע, אבל סתם קשה לי לראות אותך עם כל החששות האלה שאתה מתאר... למה באמת לא לפנות לקב"ן? (כמו שהציעה מאיה מ26/10) או אולי לאיש מקצוע אחר? מגיע לך יותר מעזרה והצעות ווירטואליות! מה אתה אומר ארי? אגב, שוב אני לא מאבחנת, אבל יצא לי להיפגש לא מעט עם הסכיזופרניה... ונראה לי שאם באמת היית סול מזה- גם הסובבים היו מרגישים :) (ושוב, הכל בערבון מוגבל...). בהצלחה בהכל! בובי.

04/03/2013 | 12:14 | מאת: יעל וינבך

שלום ארי, מה שלומך? קראתי את פנייתך וגם את תגובתה של בובי הנבונה מאוד. האם פנית לקב"ן? האם פנית לטיפול? אכן מגיע לך הרבה יותר מעזרה והצעות וירטואליות. אנא, אם טרם עשית זאת עשה זאת בהקדם. יעל

מנהל פורום התמודדות עם משבר