אך לעבור את המשבר הכאב אזה!

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

11/10/2012 | 22:21 | מאת: חסוי

שלום אני בת 26 היתי בהריון שגלתי שבהריון אני ובעלי והמשפחות שלנו שמחנו מאוד! זה היה הריון ראישון שלצערו נגמר בהפלה ( גרידה) כי לא הייה דופק לעבור זה קרה לפני 6 שבעות מאז מרגישה עצבות חסר שניה עצבנית מרגישה שאני כבר לא אני אדם אחר מלפני מה שקרה אך לעבור ליתמודד עם המשבר הכאב הצום אזה?

14/10/2012 | 12:01 | מאת: יעל וינבך

זו אכן תקופה קשה מאוד. אובדן הריון, לאחר האושר הגדול והתקוות שעטפו את ההריון, הוא חוויה קשה. רגשותייך כמו עצבות ואי שקט ועצבנות וחוסר שינה הם כל כך נורמליים וכל כך טבעיים. אל תבהלי. הרשי לעצמך לכאוב את מה שקרה, והאמיני שאת תתאוששי. אני יודעת שקשה לדמיין זאת, אבל עוצמת הכאב תשתנה עם הזמן. אני ממליצה לך בחום לקבל תמיכה בתקופה הזו. תוכלי לפנות לפורום אובדן הריון כאן בדוקטורס http://www.doctors.co.il/forum-3646 וגם לפנות לטיפול, באיזור מגורייך. מאוד חשוב שתזכי לתמיכה מתאימה בתקופה קשה כמו זו. יעל

מנהל פורום התמודדות עם משבר