לב שבור אחרי פרידה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

09/11/2013 | 22:41 | מאת: דן

לפני כחודש חברה שלי נפרדה ממני אחרי שנה ו4 ביחד. הייתי בטוח שהיא האחת שלי היא הייתה אהבה ראשונה שלי היה לנו כל כך טוב ביחד עברנו המון ביחד והכל היה כל כך מושלם כולם היו בטוחים שאנחנו נתחתן וככה גם אנחנו.היו לנו מריבות כמו כל זוג אני טיפוס קנאי ולא הכי חופשי בכל העניין של מסיבות וידידים אבל בכל מה שקשור בלתת לה ולפנק אותה ולדאוג לה נתתי 200 אחוז ממני היא הייתה כל החיים שלי הרגשות אליה עד היום כל כך חזקים! הכל התחיל מראש השנה האחרון ראיתי שעובר עליה משו והיא אמרה לי שאין לה כל כך מצב רוח הייתי בטוח שזה משו שיחלוף אבל אחרי שבוע היא אמרה לי שקשה לה להתקרב אליי (היו לנו מריבות כמו כל זוג אבל לא חשבתי שזה מה שיפיע) ניסיתי להילחם עליה ולהאמין שזה רק משבר שיחלוף אצלה אבל בסופו של דבר היא העדיפה לסיים את הקשר הזה ולהשאיר אותי עם חור עמוק בלב. עבר אמנם חודש אבל הגעגועים לא פוסקים והכאב גדל . איך מתמודדים עם האובדן הכי גדול בחיים שלך?

אתה מתאר חוויה כואבת ביותר. מצד אחד נשמע שלא שמת לב שלא הכל מושלם ואולי גם קשה לך לברר מה קורה אצל בת הזוג ולקבל שהיא צריכה או רוצה משהו שונה ממך. זו הזדמנות עבורך ללמוד משו על קשר וזוגיות. אהבה ראשונה הרבה פעמים מסתיימת תורמת לנסיון לעתיד. קצת מדאיג שאתה אומר שהכאב הולך ומתגבר. אם הוא לא יחלש תוך חודש חודשיים, תפנה לעזרה מקצועית. בכל אופן כדאי לדבר עם חברים ואנשים קרוביל כדי לקבל תמיכה ולבטא מה שעובר עליך.

מנהל פורום התמודדות עם משבר