פחד מתמשך

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

29/07/2013 | 00:59 | מאת: קורן

שלום, אני קורן בת 28 מהדרום, יש לי חבר ואני איתו שנתיים כבר, מקסים, דואג אכפתי לאחרונה אנחנו דיי רבים מין משברון קל הריבים הלא פוסקים גורמים לי להיות מרוחקת וקשה לי להתקרב.. האם זה תקין? קצת מפחדת לאבד.. לא מצליחה להרגיש..מפחדת...

04/08/2013 | 22:00 | מאת: יעל וינבך

קורן יקרה, אני חושבת שאת מתחילה לזהות את דפוס ההתמודדות שלך עם קונפליקטים בתוך מערכת יחסים קרובה. זה לא קל, אבל את מתארת מצב של ניתוק רגשי. מעין בריחה. האם זה תקין? זה מאוד אנושי. האם כדאי להמשיך כך? בודאי שלא. אחרי שנתיים ביחד, אני מניחה שהקשר יקר לשניכם. פני ליעוץ. או פרטני בשבילך, או זוגי. בהצלחה יעל

מנהל פורום התמודדות עם משבר