לחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

20/08/2012 | 12:31 | מאת: חי

שלום רב אני מטפל בכדורים קו דיואבאן 160/25 נורווסק 10 מ"ג 1 כדור כל יום זה שבוע ימים לחץ הדם שלי נמוך בודק 3 פעמים ביוםבסביבות 65 / 109 היום לאחר שבוע שלא לקחתי תרופה יש לי 125 / 85 האם יש להמשיך עם הכדור גם שלחץ הדם יורד מאוד או להפסיק ורק כשהוא עולה להמשיך תודה על ההתייחסות בברכת ימים בריאים

שלום רב, אין להפסיק את הטיפול התרופתי נגד לחץ דם על דעת עצמך. ראשית, יש לבדוק את תקינות המכשיר למדידת לחץ דם וגם לקבל הנחיות לכללי מדידת לחץ דם בבית. מומלץ לפנות לרופא המטפל ולקבל הפניה לביצוע בדיקת הולטר לחץ דם - בדיקה אשר עוקבת אחר לחץ הדם במהלך 24 שעות באופן רציף. רק על סמך בדיקות ובהמלצת הרופא המטפל, ניתן לשנות את הטיפול התרופתי. נשמח לייעץ לך באופן אישי, פנים מול פנים, לתיאום הפגישה: 08-9778339. בכבוד רב, פרופ' מתי ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי "אסף הרופא"

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית