הנקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

08/08/2012 | 14:52 | מאת: יעל

שלום, אני מניקה את הבן שלי,כבן שבועיים.בעקבות דלקת בדרכי השתן קיבלתי זינט 500מג פעמיים ביום. 1.האם מותר לקחת בהנקה? 2.הבן שלי מקבל צפורל 3.4 מג פעם ביום כי יש לו אגני כליה מורחבים.האם זה מפריע לאנטיביוטיקה שאני צריכה לקחת? המון תודה,יעל

יעל שלום, מותר ליטול זינט בעת הנקה-אין כל בעייה. אין קשר בין נטילת צפורל ע"י התינוק לטיפול האנטיביוטי שלך בדלקת בדרכי השתן והשניים לא מפריעים זה לזה. בברכה, פרופ ברקוביץ

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית