רמת זרחן/פוספור ואלפא די 3

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

05/08/2012 | 19:53 | מאת: מנחם

שלום רב, עשיתי הבוקר בדיקת דם לרמת סידן/קלציום וזרחן/פוספור. התוצאה שהתקבלה עכשיו : קלציום - 8.34, פוספור - 5.1 . אני לוקח מדי יום :2 כדורי קלציום+די2*600מ"ג, 2.5 קלציום 2.5*600, אלפא די 3 0.25*2. יש לי כאבי רגלים והרגשת בחילה. האם עלי לשנות את מינון הכדורים ? תודה מראש

מנחם שלום, עפ בדיקת הדם שעשית, רמות הסידן הנן בתחום הנמוך של הנורמה ורמות הפוספור גבוהות.יש צורך לפנות בהקדם האפשרי לרופא המטפל לצורך איזון תרופתי טוב יותר.נשמח לייעץ לך באופן אישי, פנים מול פנים, לתיאום הפגישה: 08-9778339. בכבוד רב, פרופ' מתי ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי "אסף הרופא"

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית