שאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

02/08/2012 | 08:55 | מאת: אילן

האם יש בעיה לקחת לפני השינה כדור ואבן וחצי כדור זודורום והאם את הכדור זודורום אפשר לקחת קבוע בגלל שראיתי שעל העלון של הכדור רשום שמותר לקחת אותו רק 4 שבועות והאם יש לו תופעות לואי לכדור הזה ?

אילן שלום, שתי התרופות שהזכרת הנן להרגעה והשריית שינה. ל-2 התרופות אפקט משלים,אך עדיף באם ניתן, להשתמש באחת בלבד ולהוסיף השנייה רק באם אין השפעה מספקת.לזודורם (זולפידם הוא המרכיב הפעיל) , כמו לכל תרופה, קיימות תופעות לוואי, השכיחות-בחילה, הקאה, סחרחורות, אבדן זיכרון,עלייה בתיאבון ועוד.השימוש אינו מומלץ לזמן ארוך בשל התפתחות תלות וסבילות. יש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי משך הטיפול. נשמח לייעץ פנים מול פנים, טל 08-9779152 פרופ ברקוביץ

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית