נורלבו+מוקסיפן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

19/07/2012 | 11:15 | מאת: לילך

שלשום בערב לקחתי נורלבו ויום למחרת ביצעתי עקירה כירורגית בשן. אני לוקחת משככי כאבים ואנטיביוטיקה (מוקסיפן) מה שגורם לי ליציאות מרובות ולא שגרתיות. רציתי לשאול אם זה יכול לפגוע באפקט הגלולה?

שלום רב, התרופה מותרת לשימוש ללא מרשם רופא מעל גיל 16 שנים, ונלקחת עד 72 שעות מקיום מגע מיני בלתי מוגן. התרופה יכולה למנוע עד 84% מההריונות הלא צפויים. במקרה שלך, הטיפול באנטיביוטיקה ובמשככי כאבים יום למחרת (בכן הופעת השלשולים) אינם משפיעים על יעילות התרופה הנ"ל. אך יש לזכור כי כי יעילות הטיפול אינה עומדת על 100% מראש. נשמח לייעץ לך באופן אישי, פנים מול פנים, לתיאום הפגישה: 08-9778339. בכבוד רב, פרופ' מתי ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי "אסף הרופא"

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית