מרווחים קצרים בין המחזורים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/12/2016 | 10:16 | מאת: מאיה

אני בת 44 עם התקן רגיל כשנה וחצי. בחודשים האחרונים המחזורים הפסיקו להיות מסודרים, והמחזור מגיע בערך כל 20 יום. האם הסיבה היא הורמונלית (כניסה לגיל המעבר)? האם יש טיפול הורמונלי שיכול לעזור להגדיל את המרווחים בין המחזורים? האם יכול להיות שההתקן (מונה ליזה) הוא הגורם לכך? תוצאות בדיקות הורמונליות: TSH 3.41 PROLACTIN 462 LH 4.9 FSH 8 ESTRDIOL E2- 425 PROGESTERONE 4

מאיה שלום ותודה על שאלתך. את צריכה בדיקה גניקולוגית מסודרת. לא ניתן להסיק מהבדיקות בלבד את הסיבה לתלונותייך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי