התקלקל לי הטמוסטט בגוף

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/12/2016 | 20:41 | מאת: רחל

אחרי כריתת רחם מלאה אחרי סרטן בבלוטת התריס וכריתת לפני שנתיים וחצי. מטופלת באטרוקסין ובאוורל 50. כל היום. לאורכו וכן בלילה אגלי זיעה חום גוף בלתי נורמלי. מסתובבת עם חולצות קצרות בחורף. בת 61. הכריתה לפני שלושה חודשים. עצה טובה תעזור עד מאוד

רחל שלום ותודה על שאלתך. איך ניתן ליעץ למי שכלל לא מכירים? המקרה שלך מורכב ואת מטופלת לכאורה בטיפול הנכון. את חייב לפנות ליעוץ מסודר עם מידע מסודר על מה שעברת עד עתה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי