אי קלת ווסת לאחר ארעים ושתים יום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/08/2016 | 21:46 | מאת: גילה

שלום אני בת 45 עד גיל 41 היה לי מחזור סדיר כול 28 יום בדיוק . נכון להיום המחזור מאחר ועברו 41 יום אחד לפניו היה אחרי 31 ואחד לפני 29 ( עד חודש אפריל עברתי טיפולים ששינו לי את זמני המחזור פעם 24 יום ופעם 40 )לפי בדיקת פיש לפני שנתים היה 7.4 . האם יכול להיות שתוך שנתים הערך יעלה בצורה קיצונית ואכנס למאנפוזה מוקדמת ?

גילה שלום ותודה על שאלתך. בעיקרון יתכן בהחלט! מעשית לגבייך, כדאי שתפני בהקדם לבדיקה מסודרת ע"י רופא/ה המתמצא/ת בתחום. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי