תוצאות בדיקות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/02/2016 | 16:43 | מאת: מיכל

בת 27. לפני חודש לאחר עיפות רבה קיבלתי תשובות: tsh -29.28 thyroglobulin ab -331 alk phosphatase -125 אחרי חודש של טיפול באלטרוקסין הגיעו התשובות: tsh- 3.22 thyroglobulin ab -816 alk phosphatase -125 הבלוטה התאזנה.מה משמעות שאר הבדיקות? תודה.

מיכל שלום ותודה על שאלתך. הבלוטה אכן מאוזנת, לא ברור למה נלקחה דוקא בדיקת הנוגדנים הזאת לבלוטת התריס- תשאלי את הרופא שביקש אותה אך מה שאנו רואים שיש לך, ככל הנראה, נוגדנים לבלוטת התריס שהורסים אותה ומכאן התת פעילות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי