הורמונים בגיל 62

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/10/2015 | 23:33 | מאת: נינה

לאחרונה שמעתי שהגישה לגבי מתן הורמונים השתנתה ושרופאים נותנים הורמונים עד גיל שבעים ואפילו שמונים. אני בת 62. הפסקתי לפני שנה לקחת אברול 25.בשנה האחרונה מרגישה ירידה חזקה בזכרון. סובלת מנזלת בלתי פוסקת ומירידה חזקה באנרגיה. האם אוכל למצוא רופא שירשום לי הורמונים?

נינה שלום ותודה על שאלתך. השאלה אינה היכן ניתן למצוא רופא שירשום טיפול הורמונלי אלא אם את צריכה אותו. איני בטוח לפי התלונות עליהן את מספרת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי