אויסטה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/03/2015 | 12:04 | מאת: מאי

בת 52 , המחזור נפסק לפני כשנה וחצי . בשבועיים האחרונים סובלת מאוד מגלי חום , כאבים בכל הגוף , עייפות , תחושות מוזרות של לחץ בכל הגוף. אני מבינה שהתופעות קשורות לגיל המעבר {קיימת בעיה של סרטן שד במשפחה ,של אמי וסבתי ).פניתי לרופא והוא נתן לי אויסטה . מקריאה בפורום הבנתי שזו תרופה שעלולה להחמיר את התופעןת שתיארתי . האם אתה יכול להסביר לי מדוע קיבלתי את האויסטה והאם אכן היא תועיל לתופעות שתיארתי .

מאי שלום ותודה על שאלתך. שאלה מצוינת! יתכן מתוך רצון להפחתת סיכון לסרטן שד... בברכה דר' זלוצובר

22/03/2015 | 14:33 | מאת: מאי

אני מבינה מתשובתך שאתה היית ממליץ על טיפול אחר ? האם יש בכלל אפשרות לטיפול אחר ?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי