גיל מעבר גיל 35

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

03/03/2015 | 12:26 | מאת: מיטל

אני בת 35 לפני שנה ילדתי תינוקת .מבדיקה שעשיתי לפני כשנתיים יצא לי fsh 6.9. .השבוע המחזור מאחר לי ב 10 ימים ואני בוודאות לא בהריון .אני מאוד מודאגת שנכנסתי חגיל המעבר.המחזור שלי בדכ שעון שוויצרי !! אני מודאגת מאחר ואמי סיימה לקבל מחזור בגיל 33. האם זה גנטי ??

מיטל שלום ותודה על שאלתך. אני חושב שדאגתך מוגזמת. הופעה מוקדמת של גיל מעבר עשויה להיות תורשתית, כגון בנושאות X שביר שבודאי נשלל אצלך לקראת ההריון. הוסת גם לא מפסיק פתאומית יום אחד אלא נוטה "לגמגם קודם". פני לרופא/ת הנשים שלך לבדיקה גינקולוגית ובדיקות דם מתאימות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי