כאבים בעצמות האגן והירך

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/02/2015 | 18:01 | מאת: רחל כהן

שלום רב ,אני בת 52 ומזה כשנתיים כבר אין לי מחזור וכבר שנה וחצי אני סובלת מכאבים בעצמות האגן והירך בחלק העליון. ביצעתי הרבה בדיקות בהמלצת רופא אורתופד וזה כלל CTעמוד שדרה תחתון ואגן ,מיפוי עצמות ,EMG ,בדיקות לדלקת פרקים וללא ממצא כלשהו,השאלה שלי האם יש קשר לזה שאני בתקופת הבלות וחוסר הורמונים? ועל איזה הורמונים טבעיים מומלצים ,תודה מראש

רחל שלום ותודה על שאלתך. גיל מעבר מאופיין בתסמינים שונים כגלי חום (או קור), נדודי שינה, שינויי מצב רוח ועוד. כאבי עצמות כמתואר אינם תסמינים אופיניים לגיל מעבר ויש לעבור גם הערכה מטבולית ע"י אנדוקרינולוג. בברכה דר' זלוצובר

15/02/2015 | 10:07 | מאת: אילנה

אני בת 54 בחצי שנה האחרונה מרגישה בדיוק כמוך עשיתי חלק מהבדיקות שאת עשית והכול בסדר , ועדיין מודאגת ומוטרדת.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי