תופעות גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/02/2015 | 12:01 | מאת: אילנה

שלום לך אני בת 54 מקבלת עדיין מחזור עם הפסקות מידי פעם בפעם אחרונה שקיבלתי מחזור התופעות היו נוראיות חולשה בשרירים כאבי חזה, כאבים בבלוטות עם זה במפשעות ואם זה בבית שחי ,חרדות נוראיות סטרסים ובכי בלתי נשלט זה עדיין ממשיך כבר שבועיים התחושות האלו מלווים אותי האם אלו תופעות לגיל מעבר אני בסטרס נוראי שיגעתי את הרופאים אודה לך על תשובה בכדי שאוכל להירגע מעט עשיתי היום בדיקות דם מחכה לבשורות טובות.

אילנה שלום ותודה על שאלך. גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת וברור שאינך שם עדיין. לגבי הסיבה, ניחוש שלי בלי להכיר אותך לא יותר טוב משל מי שבדק אותך ומכיר אותך היטב. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי