ויטמין b12

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/02/2015 | 10:42 | מאת: אביבה

שלום רב אני לא יודעת אם זה המקום לשאלה שלי אבל אולי? יש לי לפי הבדיקות האחורונות של ויטמין b12 - 779 שאלתי היא האם זה בסדר כזה גבוה אני גם לקחתי ויטמין b12 עד עכשיו 3 פעמים בשבוע. אני בת 70. האם להמשיך לקחת? או לא לקחת כלום? אשמח אם תוכל לענות לי. בברכה אביבה.

אביבה שלום ותודה על שאלתך. לכל בדיקה יש משמעות קלינית רק בקונסטלציה בה נלקחה ולא ניתן לנתקה ממצאי הבדיקה ויש תמיד לשוב לרופא/ה שביקש/ה את הבדיקה. רמת B12 שלך תקינה, עקרונית. כמה לקחת תוכלי לשאול את רופאך. בברכה דר' זלוצובר .

08/02/2015 | 10:32 | מאת: אירנה

אני גם ברמות הגבוהות של הויטמין ומשתמשת בתוסף של סולגאר. השאלה היא האם כאשר שנפסיק לקחת, הרמות ירדו מתחת לרצוי - כמו שהיה לפני.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי