טיפול הורמונלי גיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/01/2015 | 11:07 | מאת: חנה

טופלתי במדבקות איוורל 25 ומכיוון שהמדבקות הוצאו משיווק עברתי ל-50 מה שגרם בעבר וגורם היום לרירית של 10 מ"מ, ולכן אני נאלצת להפסיק את הטיפול. אני סובלת מאד מתופעות גיל מעבר. איזה טיפול אוכל לקבל מבלי לסכן את בריאותי. תחליפים טבעיים לא עוזרים לי ניסיתי בעבר.

חנה שלום ותודה על שאלתך. אינך יכולה לקבל אסטרוגן בלי פרוגסטרון כי ברור שזה יעבה את רירית הרחם. יש להוסיף כדורי פרוגסטרון ואם את מקבלת, ניתן לשנות את סוג או מינון התרופה ע"מ למנוע עיבוי רירית הרחם. בברכה דר' זלוצובר .

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי