עצה לגבי הורמונים לגיל המעבר לבעלות רגישות ללקטוז

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/10/2014 | 10:49 | מאת: רינת

שלום רב, קיבלתי מרשם ל- NOVOFEM מ"ג 1 בכדורים ויש בהם לקטוז. האם ישנם הורמונים כלשהם תואמים שאינם מכילים לקטוז. הרופא המטפל אינו מכיר. ניסיתי לעבוד עם המדבקות זה עבד פחות טוב בשבילי במובן ההדבקה הטכנית. ממש זקוקה פה לעצה! תודה

רינת שלום ותודה על שאלתך. אין כמעט כדורים שאינם מכילים לקטוז אולם כמות ככ קטנה שאינה גורמת כמעט בעיות גם ברגישות, למעט מקרי רגישות קיצוניים ללקטוז. ניתן כמובן לנסות תמיד טיפול עורי, כפי שציינת. בברכה דר זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי