לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/09/2002 | 09:01 | מאת: דליה

שלום אני בת 47.6 המחזור די סדיר, בשבועיים האחרונים אני מרגישה לחץ חזק מאוד בבית החזה הלחץ הוא פתאומי למשל אתמול באמצע הלילה, לפני כחודשיים עשיתי בדיקת דם הטריגלצרידים גבוהים מאוד וגם הכולסטרול חוץ מזה אני משמינה וכבר די שמנה ס"מ160/ק"ג78 לפני כחודש התחלתי להתאמן באופו סדיר 3 פעמים בשבוע התעמלות ללא קפיצות ויחסית לבנות אני ממש ממש חלשה. אלו בדיקות עלי לעשות, אני מאלו שכמעט ולא הולכים לרופא תודה, דליה

01/10/2002 | 22:32 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

דליה שלום ותודה על שאלתך. עליך לפנות בהקדם לרופא המשפחה, לבדיקת לחץ דם ושלילת מחלת לב או כלי דם. באם אלו ישללו הפעולה הדחופה ביותר הינה הורדה במשקל (או עליה בגובה וזה קשה). התחילי דיאטה דלת קלוריות, התמידי בפעילות גופנית ותראי שכר לעמלך. בברכת רפואהשלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי