אורטו-גינסט

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/05/2006 | 23:59 | מאת: פ.ר

שלום לך ד"ר בת 57 התחלתי לפני מספר ימים להשתמש בקרם הויגנלי הנ"ל.האם מדובר בקרם שמכיל הורמונים ואם כן מה ההשלכות.כמו כן יש בשוק מבחר ענק של קרמים,על מה אתה ממליץ ד"ר.תודה על התיחסותך והמלצתך

פ.ר. שלום ותודה על שאלתך. זוהי משחת אסטרוגן המיועדת להקלה על תסמיני יובש נרתיקי. ישנם תכשירים שונים ורק רופאך המטפל יקבע, בהחלטה משותפת עימך, איזה הוא התכשיר הרצוי. בסה"כ לא צפויות תופעות לואי משמעותיות לטיפול. רפואה שלמה דר' זלוצובר

25/11/2008 | 21:18 | מאת: מתלבטת

לפני14 שנים עברתי כריתת רחם ושחלות. טופלתי בפרימריל 10 שנים. בגלל דלקות שלפוחית שתן חוזרות הציע לי רופא המשפחה להשתמש באורטו גינסט מידי יום כאמצעי מונע .רציתי לדעת: 1.האם זה אפקטיבי? 2.האם אין בכך סיכון דומה לפרימריל בהקשר לסרטן? 3. אם אכן הטיפול מומלץ על ידך, מה בדיוק הוראות הטיפול, החדרת הקרם לתוך הנרתיק, או מריחה חיצונית, ובאיזו תדירות?

24/07/2010 | 23:23 | מאת: נירה ליבק

אני משתמשת בקרם פעמיים בשבוע. יש לי שפופרת אחת כמעט שלימה ועוד אחת שלימה.[קניתי מראש].תאריך התפוגה, יולי 2010 ,האם ניתן להשתמש בקרם עד שאסיים את השפופרת השנייה? בתודה נירה ליבק

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי